Gala Premiilor de Excelenţă ale OAMGMAMR

Gala Premiilor de Excelenţă ale OAMGMAMR – filiala Bucureşti

Gala Premiilor de Excelenţă ale OAMGMAMR – filiala Bucureşti a fost unul dintre cele mai importante  și mai așteptate evenimente ale anului pentru asistenții medicali generaliști, moașe și asistenții medicali din București.

Creat de OAMGMAMR-filiala Municipiului București și de Versa Puls Media, conceptul concursului Premiile de Excelență s-a bazat pe dorința de a reînvia și întări în conștiința membrilor organizației principiile și valorile acestor minunate profesii și s-a desfășurat sub sloganul “Campanie pentru viitorul profesiilor de asistent medical generalist, moașă și asistent medical”.

Celebrând activitatea profesională și munca dedicată omului aflat în suferință, acordând recunoaștere celor mai buni dintre cei care s-au înscris în concurs și care au dovedit rezultate remarcabile în carieră,  ne raportăm la misiunea OAMGMAMR, aceea de susținere a unei culturi a calității în cadrul organizației.

Gala Premiilor de Excelenţă ale OAMGMAMR – filiala Bucureşti, s-a desfășurat în data de 06.07.2013, sub cupola somptuosului edificiu de cultură și istorie – Ateneul Român, care a adăugat stralucire și noblețe evenimentului.

Auditoriul a fost format din peste 700 de participanți, doamne și domni cu ținute de sărbătoare și atitudini elegante și relaxate.

Au fost invitați și ne-au făcut onoarea să participe alături de noi: , Excelenţa sa Ambasadorul Republicii Cehe, Jiri Sitler, Viceprimarul Primăriei Municipiului Bucureşti, Marcel Nicolaescu, Preşedintele OAMGMAMR, Mircea Timofte, Decanul Facultății de Medicină-Universitatea de Medicină și Farmacie Carol Davila București, Prof.Dr. Doina Pleșca, Directorul Școlii Postliceale Sanitare Fundeni, Prof. Dr. Crin Marcean, Directorul Adjunct al Școlii Postliceale Sanitare Fundeni, Prof. Elena Iancu, Reprezentant ASSMB, Dr. Irina Eclemea, Președintele USSB, Viorel Hușanu, Vicepreședinte USSB, Magdalena Nicolae, Coordonator SMURD București, Dr. Bogdan Oprița.

Sub semnul emoției generale, decernarea premiilor a însemnat pentru finaliști, încununarea carierelor lor profesionale, a perseverenței pentru dezvoltarea personală și curajul de a participa la prima ediție a unui concurs dedicat profesioniștilor, iar cei prezenți și-au susținut cu aplauze, colegii  care au urcat pe scenă să își ridice trofeul.

Îi felicităm încă odată pe câștigători:

Secțiunea Asistent medical generalist, moasa si asistentul medical din unitatile sanitare cu paturi de stat si private,

Subsecțiunea Asistent Medical Generalist:

  • Carmen Cristina Niţu, Premiului I
  • Mariana Buzin, Premiului II
  • Teniță Ionela, Premiului III

Subsecțiunea moașe:

  • Camelia Damaschin, Premiului I
  • Nela Valsan, Premiului II
  • Cristina Georgeta Petrescu, Premiului III

Secțiunea Asistent medical generalist, moaşa şi asistent medical din unitaţile de asistenta medicala primară, sănătate publică, îngrijiri la domiciliu, îngrijiri palliative, asistenţă socială şi medicina şcolara

  • Cristian Marin, Premiului I
  • Luiza Duță, Premiului II
  • Mirela Rădulescu, Premiului III

Secțiunea Asistent  medical generalist, moasa si asistent medical in educatie si cercetare

  • Anca Cîrjeu, Premiului I
  • Anca Minea, Premiului II
  • Rodica Noaje,Premiului III

Un moment deosebit în desfășurarea galei a fost marcat de decernarea Premiilor pentru întreaga activitate, celor trei doamne : Geta Misici , Ana Ladan și Vasilica Stefan, fiecare dintre ele cu peste 35 ani de experiență în profesia de asistent medical. Cu multă emoție și cu lacrimi în ochi, au împărtășit celor prezenți gânduri pentru anii de muncă lăsați în urmă, pentru echipele în care și-au desfășurat activitatea și pentru cei care le-au fost mentori , dar și mulțumiri pentru cei care s-au gândit să onoreze  sfârșitul lor de carieră.

Premiile acordate la secțiunile și subsecțiunile concursului, conform metodologiei de organizare și desfășurare,  au fost acordate în baza dosarelor de înscriere.

Un premiu important a fost decernat cu sprijinul  membrilor OAMGMAMR-filiala Municipiului București.

Aceștia au acordat vot  electronic finalistului preferat, astfel încât  Premiul de Popularitate a fost câștigat de către doamna Anca Minea, asistent medical generalist și educator pentru diabetologie  la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa.

Cu sprijinul Uniunii Sindicale Sanitas Bucuresti a fost acordat un  premiu dedicat echipei medicale – Premiul pentru dăruire şi profesionalism Echipei SMURD Bucureşti.

Momentele artistice ale evenimentului au fost asigurate de  trupa de dansatori Just Dance şi solistul Iordache Basalic – reprezentant al Operei Naţionale Romane.

Mulțumim tuturor invitaţiilor, participanţilor dar și partenerilor – Bioderma, Eucerin, Nescafe, Nutricia, Staropramen, Porche Romania, Alsys Travel, Novaintermed, Hotel Bussiness Targu Mures, Aqua Carpatica si Domeniile Samburesti, Hotel Iaki Constanta, Floraria Magnolia Malta Travel, cu sprijinul cărora am reușit să realizăm un eveniment deosebit și am putut oferi câștigătorilor premii consistente .

Putem spune că toți cei care au participat la acest concurs au fost câștigători, deoarece OAMGMAMR-filiala Municipiului București le-a oferit ca premiu, participarea la Școala de iarnă 2013.

Având în vedere succesul Concursului Premiile de Excelenţă ale OAMGMAMR – filiala Bucureşti, comitetul de organizare promite organizarea ediției cu numărul 2 și speră că membrii organizației  vor răspunde la fel de activ și la edițiile viitoare.

[nggallery id=12]

Share This Post