Succesul ediției de anul trecut a Premiilor de Excelență ale OAMGMAMR – filiala București ne-a motivat să continuăm organizarea concursului

Succesul ediției de anul trecut a Premiilor de Excelență ale OAMGMAMR – filiala București ne-a motivat să continuăm organizarea concursului.

editorial

În 2014, ne-am dorit ca asistenții medicali generaliști, moașele și asistenții medicali membri ai filialei București a OAMGMAMR să participe în număr cât mai mare, iar cei mai buni să câștige.

 

Conceptul concursului Premiile de Excelență s-a bazat pe dorința de a reînvia și întări în conștiința membrilor organizației noastre principiile și valorile profesiilor de asistent medical generalist, moașă și asistent medical, iar sloganul de anul acesta a transmis acest deziderat: Asistenții medicali: O forță pentru schimbare, o resursă vitală pentru sănătate.

 

Principalul obiectiv al concursului l-a reprezentat premierea membrilor filialei noastre care au demonstrat rezultate deosebite în activitate.

 

Concursul a fost lansat pe 1 aprilie 2014 și s-a încheiat în data de 4 iulie 2014.

 

Competiția excelenței profesioniștilor din domeniul asistenței medicale membri ai filialei București s-a concentrat pe recunoașterea și onorarea fiecărui candidat.

 

Amploarea acțiunii este dată de modul transparent și unic în care sunt propuși candidații și, ulterior, selectați câștigătorii de către juriu, dar și prin votul direct al colegilor lor pe site-ul www.premiulasistentului.ro.

 

Acordând recunoaștere publică celor mai buni dintre cei care s-au înscris în concurs și care au demonstrat rezultate remarcabile în carieră, am contribuit la promovarea misiunii organizației de întărire a culturii excelenței și de susținere a intereselor membrilor noștri.

Îi felicit pe toți cei care s-au înscris în competiție și au dovedit recunoașterea colegilor și, mai ales, a pacienților.

Fie ca reușita câștigătorilor acestei ediții să-i încurajeze și pe alți membri merituoși ai filialei noastre să aibă curajul unor competiții similare, pentru a demonstra celorlalți, dar și lor înșiși, faptul că sunt cei mai buni.

Doina Carmen Mazilu, Președinte OAMGMAMR – filiala București

Share This Post