În luna decembrie, la final de an, e-Asistent inițiază un bilanț al activității OAMGMAMR-filiala București din anul 2015

Printr-o serie de două interviuri cu reprezentanți ai echipei executive a Filialei (prezentate în două numere succesive ale revistei) vă invităm să descoperiți în paginile noastre o trecere în revistă a principalelor activități și realizări din anul care se va încheia în curând.

În plus, secțiunea ”Eveniment” cuprinde două articole. Primul vorbește despre Noiembrie – luna sănătății pulmonare, iar al doilea marchează atât Ziua Internațională a Diabetului (14 noiembrie), cât și pe cea a luptei împotriva obezității (26 noiembrie).

Secțiunea ”Educație medicală” ne introduce în medicina personalizată – medicina viitorului, iar ”Lumea Medicală” vă aduce un punct de vedere despre schimbarea politicii agricole comune din Europa, care poate genera creșterea consumului de zahăr, ceea ce va afecta negativ sănătatea publică.

În numărul din noiembrie al revistei vă recomandăm și 3 publicații: Actualități în diabetul gestational, Autori: Carmen Dobjanschi, Antonie Edu, Ghid de imunizări, Autori: H. Hof, G. Geginat, R. Fleck, B. Wallacher și Notiuni de balneofizioterapie si balneoclimatologie – O selectie de restituiri, Autori: Andrei Radulescu , Elena Teodoreanu.

Acum, cu ocazia acestui bilanț la final de an, vă mărturisesc și ce planuri de viitor avem pentru această revistă.

Cred că, printr-un parteneriat deosebit cu echipa editorială, am reușit să dezvoltăm această idee. Pe mai departe, mi-aș dori foarte mult să aducem mai multă cercetare în paginile revistei (mai ales cea realizată de noi, în România), să promovăm mai mult profesioniștii din rândul asistenților medicali, să aducem mai mult în prim plan toate rezultatele activităților organizației noastre și ale întâlnirilor la care participăm.

Mi-aș dori foarte mult să promovăm în continuare tot ce înseamnă Zile Internaționale legate de sănătate, fiindcă sunt importante și trebuie, ne ajută să știm mai mult despre ele. La fel, vrem să promovăm și activitatea altor organizații cu care colaborăm sau de la care avem de învățat.

Ne propunem ca revista să fie în continuare din ce în ce mai bună și să încercăm să tipărim câteva numere legate de anumite evenimente, astfel încât să creștem vizibilitatea organizației și a publicației noastre.

Sper și că vom avea ocazia și să promovăm proiecte cu finanțare europeană în beneficiul profesiei și profesioniștilor noștri.

De fapt, ne propunem ca toate proiectele pe care le vom avea să fie reflectate în această publicație, pentru că eu o consider oglinda noastră.

Îmi doresc și-i chem pe toți care își doresc o implicare mai activă să vină cu idei, să discutam despre profesie. Pentru aceasta, dragi cititori, sper că nu uitați provocarea pe care v-o adresez permanent – să ne trimiteți ideile voastre și să propuneți articole științifice pe adresa redacției: secretariat@oammrbuc.ro

Doina Carmen Mazilu, Președinte OAMGMAMR – filiala București

Share This Post