Carti medicale

diagnosticdiferentialTaylor – Manual de diagnostic diferențial

Editor Principal: Dr. Paul M. Paulman, Editura All, 2016

Lucrarea se adresează medicilor de familie, studenților și asistenților medicali, oferindu-le acestora un ghid extrem de util în stabilirea unui diagnostic.

Fiecare dintre cele peste 140 de capitole prezintă, concis și clar, simptomele afecțiunilor comune diverselor organe, cuprinzând, de asemenea, analize detaliate ale testelor de laborator sau examenelor imagistice disponibile

 

 

 

Manualul Oxford de Endocrinologie și Diabet

Editori: John Wass, Katharine Owen , Editura Oxford University Press, 2014

diabetConcisă, cu accent practic și conținând informații vitale, lucrarea se constituie într-o adevarată resursă pentru toți practicienii, medici și asistenți medicali, care tratează pacienți cu diabet și alte tulburări endocrine. Manualul conține capitole noi dedicate chirurgiei endocrine, endocrinologiei și îmbătrânirii, precum și obezității sau imperfecțiunilor intrinsece ale terapiei de substituție endocrină.

Se prezintă, de asemenea, ultimele protocoale de practică și îngrijire clinică într-un mod accesibil și concis.

 

 

 

 

 

 

Ghidul ilustrat al bolilor cardiovasculare

Autor: Glenn N. Levine, Editura: JP Medical Ltd, 2016

cvdiseaseÎntr-o realizare grafică de excepție, cu peste 1700 de imagini color, lucrarea se adresează tuturor specialiștilor din domeniul cardiologiei, medici și asistenți medicali deopotrivă.

Lucrarea este structurată în secțiuni, fiecare prezentând în detaliu câte o afecțiune sau grup de afecțiuni cardiovasculare, precum boala coronariană, insuficiența cardiacă și cardiomiopatia, valvulopatia, pericardita, bolile cardiace congenitale, aritmiile cardiace sau boala vasculară periferică. Sunt prezentate, de asemenea, și cele mai recente terapii în domeniu.

Share This Post