Alinarea durerii cronice a copilului dumneavoastră: un program medical pentru ameliorarea durerilor de cap, a durerilor abdominale, a fibromialgiei, a artritei reumatoide juvenile și multe altele, de dr. Krane Elliot J.

Specializat în anestezie pediatrică și terapie intensivă la Spitalul de Copii din Boston, Dr. Elliot Krane s-a dedicat dezvoltării unor tehnici, strategii și terapii pentru a ameliora suferința copiilor care experimentează durerea.

Pentru un părinte al cărui copil este afectat de durere aceasta este o realitate înspăimântătoare. Durerea cronică la copii se poate manifesta sub formă de dureri abdominale, migrene sau dureri faciale și provine dintr-o mare varietate de tulburări, cum ar fi artrita reumatoidă juvenilă, fibroza chistică, hemofilia și cancerele copilăriei.

Indiferent de tipul de durere cronică, părintele trebuie să înțeleagă modul în care experiența durerii copilului diferă de cea a unui adult.

Ghidul ne spune că deși nu este posibil ca  durerea cronică să fie complet eliminată, acționând corect, suferința copilului poate fi diminuată.

Share This Post