Articole în ediția curentă

Importanța empatiei în profesiile medicale – cum să ajutăm pacientul, în condițiile bombardamentului informațional din această perioadă?

În ultima perioadă, cei mai mulți dintre colegii noștri din asistența medicală au trebuit să facă față unei neașteptate provocări în războiul împotriva COVID-19: lupta împotriva dezinformării medicale răspândite pe diverse canale, mai ales social media. Și nu este de mirare că se întâmplă așa. Puțini dintre noi ar fi putut anticipa, la jumătatea lunii ianuarie, că lumea se va schimba într-o măsură atât de mare până astăzi. Acum nimeni dintre noi nu știe cu siguranță ce se va întâmpla într-o lună. Iar dacă admitem incertitudinile pe care le avem, ca ... Citiți mai mult...

 

 

Dacă doriți, puteti descărca numărul curent al revistei în format PDF, apăsați aici pentru descărcare.

 


 

Versiunea pdf – citire pe ecran sau descărcare

Pentru a vizualiza paginat revista, trebuie sa aveti activat Flash Player. În bara de jos gasiti butoanele pentru download ca pdf, pentru a trece în modul Fullscreen(afisare pe tot ecranul), pentru a mari o pagina: miscati mouse-ul pe aceasta si faceti click; pentru a derula pagina: miscați mouse-ul in sus sau în jos pentru a derula pagina și pentru a putea citi; pentru a reveni la afisarea a doua pagini: faceti click pe aceasta in timp ce este mărită.