Planul de acțiune în prediabet și cartea de bucate: un ghid simplu pentru a deveni sănătos și a reversa prediabetul (The Prediabetes Action Plan and Cookbook: A Simple Guide to Getting Healthy and Reversing Prediabetes), de Cheryl Mussatto, Ed. Rockridge Press, 2019

Planul de acțiune și cartea de bucate pentru prediabet pot reprezenta strategia dumneavoastră pentru a începe un stil de viață mai sănătos și pentru a preveni transformarea prediabetului în diabet. De la resetarea dietei cu un plan de masă pentru 2 săptămâni până la introducerea exercițiilor fizice și a altor obiceiuri sănătoase în viața dumneavoastră, această carte vă oferă instrumentele și rețetele de care aveți nevoie pentru a prelua controlul asupra sănătății și vieții proprii.

Lucrarea include:

Pre diabetul explicat – Învățați cum afectează nutrienții nivelul de zahăr din sânge și obțineți informații practice despre cum să descifrați etichetele nutriționale și să controlați porțiile.

Plan de mese și activități pe 2 săptămâni – Puneți-vă la punct cu un plan holistic de sănătate, ușor de urmat, pentru a găti mese nutritive și a încorpora rutine și activități benefice.

75 de rețete delicioase și sănătoase de care toată lumea se poate bucura, cum ar fi Quiche cu spanac și brânză, Calcan în crustă de parmezan la cuptor, Tort de morcovi și multe altele.

Astăzi este un nou început. Astăzi faceți o mică schimbare care poate face o mare diferență în viața dumneavoastră. Astăzi începeți să inversați diagnosticul de prediabet.

Share This Post