Ghidul de prevenire a cancerului


Aparitia Ghidului de prevenire a cancerului de san si col uterin sub redactia dlui Conf. Dr. Daniel Popescu era un moment asteptat de catre specialisti si viitorii specialisti ginecologi, dar si de catre specialistii apartinand unor domenii invecinate.

Este practic o lucrare de interes multidisciplinar care incearca si reuseste sa sistematizeze informatiile legate de cancerul mamar si de col uterin prin prisma celor mai noi date general acceptate in cadrul subiectului abordat.

Modalitatea de prezentare a lucrarii, pe structura agreata in prezent ca ghid, permite accesul rapid la informatie. Continutul celor 5 capitole ale lucrarii este consistent si bazat atat pe experineta autorilor cat si pe datele din literatura de specialitate, sustinute de o bibliografie actuala si convingatoare. Felicitari autorilor pentru initiativa de acoperi un segment insuficient abordat pana in prezent in literatura de specialitate din Romania.

Recomand cu caldura aceasta lucrare medicilor tineri precum si celor mai putin tineri in vederea unei mai bune comunicari cu pacientele in scopul cresterii calitatii vietii acestora.


PROF. UNIV. DR. IOAN LASCAR
Prorector UMF Carol Davila-Bucuresti
Presedintele Colegiului Medicilor din Bucuresti
Presedintele Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania
Vicepresedintele Societatii de Senologie din Romania



GHID DE PREVENIRE A CANCERULUI DE SAN

Share This Post