Gala premiilor de excelență pentru asistenți medicali generaliști, moașe și asistenți medicali 2014

Gala premiilor de excelență pentru asistenți medicali generaliști, moașe și asistenți medicali 2014, organizată de filiala București a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, a avut loc vineri, 4 iulie 2014, la Muzeul Național de Artă.

Gala s-a desfășurat în prezența a peste 300 de invitați care au asistat la un eveniment de ținută ce a celebrat, recunoscut și premiat activitatea asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali din municipiul București.

Premiile au fost acordate pentru următoarele categorii:

Categoria I – Premiul pentru întreaga activitate (peste 40 de ani dedicați profesiei)a recunoscut contribuțiile aduse de: CANCIU ELENA (Spitalul ALEXANDRU OBREGIA); ENACHE CONSTANȚA (Spitalul. Sf. IOAN), IACOV VASILICA (Spitalul DIMITRIE GEROTA); PAUN ELENA (Spitalul CLINIC DE URGENȚĂ); STANICĂ MARIANA (Spitalul UNIVERSITAR DE URGENȚĂ); TATOMIR RODICA (Spitalul UNIVERSITAR DE URGENȚĂ); NAPARU IOANA (Spitalul UNIVERSITAR DE URGENȚĂ); ANTONIE IOANA (Spitalul BAGDASAR ARSENI); ACHIM GABRIELA MIHAELA (Spitalul Dr. PANAIT SÂRBU); STĂNESCU ELENA OLGUȚA (Spitalul COLȚEA); ȘTEFAN MARIANA (INNBN); CHIVU DIANA (INGG ANA ASLAN); TOMAȘESCU NICULINA (CMDTAMPB); RADU TANIA (CS RATB); TUDOR ANGELA (IOMC ALFRED RUSESCU); GĂINĂ ANCUȚA (IOMC ALFRED RUSESCU)

Categoria II „Asistent medical generalist, moașă și asistentul medical din unitățile sanitare cu paturi de stat și private”

Subsecțiunea asistent medical generalist

premiul I – BEALCU FLORENTINA – Institutul Clinic Fundeni

premiul II – IONESCU CĂTĂLINA LAVINIA – Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia

premiul III – ATANASIU ELENA – Clinica Medlife

În funcție de locul ocupat, premiile au constat dintr-un week-end pentru 2 persoane la Hotel Sport, în Poiana Brașov, din partea companiei Happy Tour, un week-end pentru 2 persoane la Conacul Bunicilor oferit de compania Alsys Travel (pachetul cuprinde transport și pensiune completă), o uniformă medicală Natural Design și o cină pentru 2 persoane la restaurantul Agra Palace, precum și produse din partea companiilor Uriage, IDOKI si Moller’s Romania (Moellers) și Vavian Pharma. Florile au fost asigurate de: Imperioso Mariages.

Subsecțiunea asistent medical

premiul I – CURSARU OLGA DORINA – Spitalul Universitar De Urgență București

Premiul II – SCHIȚEANU GINA GETA  – Spitalul Universitar De Urgență București

Premiul III – PÎRLOGEA GETA Spitalul Clinic Coltea

În funcție de locul ocupat, premiile au constat dintr-un week-end pentru 2 persoane la Hotel Alpin, un voucher de cumpărături YOKKO – The Fashion Store, și o cină pentru 2 persoane la restaurantul Agra Palace, o uniformă medicală Natural Design, un voucher de cumpărături YOKKO – The Fashion Store, precum și produse din partea companiilor Uriage, IDOKI si Moller’s Romania (Moellers) și Vavian Pharma. Florile au fost asigurate de: Imperioso Mariages.

Subsecțiunea moașe

premiul I – TURCHINA SPERANȚA MIHAELA – Spitalul Universitar de Urgență București

premiul II – LUPU VIOLETA – Spitalul Clinic Sfantul Ioan – Maternitatea Bucur

premiul III – VÂLSAN NELA – Spitalul Universitar de Urgență București

În funcție de locul ocupat, premiile au constat dintr-un week-end pentru 2 persoane la Hotel Alpin, un week-end pentru 2 persoane la Hotel IAKI in Mamaia, o uniformă medicală Natural Design, o cină pentru 2 persoane la restaurantul Agra Palace, precum și produse din partea companiilor Uriage, IDOKI si Moller’s Romania (Moellers) și Vavian Pharma. Florile au fost asigurate de: Imperioso Mariages.

Categoria III Premiul special al juriului a fost acordat echipei ATI de la Spitalul Clinic de Obstetrică- Ginecologie ”Prof. Dr. Panait Sârbu”

Categoria IV Premiul de popularitate, decis de public prin voturile acordate pe site celor 9 finaliști, a fost acordat doamnei Speranța Turchină, Moașă la Spitalul Universitar de Urgență București.

Premiul constă în participarea la un curs de in Geneva (Elvetia), premiul accordat de catre Asociatia Aesculap Pentru Educatie, precum și produse din partea companiilor Uriage, IDOKI , Moller’s Romania (Moellers) și Vavian Pharma. Florile au fost asigurate de: Imperioso Mariages.

Alături de co-organizatorul evenimentului VERSA PULS MEDIA, la reușita Galei au constribuit sponsorii Abbott Romania, Alpin Hotel, Alsys Travel, Ambasada Republici Cehe in Bucuresti, Aqua Carpatica, Academia Aesculap , Berlin-Chemie Menarini, Domeniile Sâmburești, Glamour Concept Artistis Romania, Happy Tour, Hipp România, Iaki Hotel, Imperioso Mariages, Natural Design, Nescafe, Programul SAMAS (Programul de Sanatate pentru Mame si Sugari, program initiat de cei 3 parteneri, NUTRICIA, Fundatia Crucea Alba si Crucea Rosie Sector 6), Restaurant Agra Palace, Staropramen, Terapia Ranbaxy, Vavian Pharma, Yokko – The Fashion Store, IDOKI si Moller’s Romania ( Moeller’s).

 

 

 

[nggallery id=30]

Share This Post