Un nou inceput……

Bine v-am gasit!

Luna de acomodare cu noul an, luna ianuarie, s-a sfarsit.

Februarie ne-a gasit hotarati, determinati si implicati in continuarea proiectului devenit realitate, respectiv revista on-line a filialei Bucuresti.

Dupa aproape un an de experienta, am dorit sa incepem o noua etapa, cu un „nou look”, astfel incat revista, care s-a dorit a fi instrument de comunicare interactiv pentru asistentii medicali din Bucuresti, sa aiba un cuprins  mai atractiv si mai usor de accesat.

Unele rubrici au devenit permanente, unele s-au transformat, iar altele au aparut in noul format.

Foarte multe teme au fost dezbatute in „paginile” revistei.

Ne dorim din ce in ce mai multe articole, care sa reflecte profesionalismul asistentilor medicali, si sa aduca noi informatii, importante pentru practica de zi cu zi, de aceea speram ca veti fi alaturi de noi cu aceeasi implicare si pe parcursul acestui an.

Ne propunem: sa  promovam si sa va prezentam evenimentele profesional stiintifice ale filialei sau ale altor organizatii partenere, cu scopul de a va conecta la  realitatea lumii medicale,  sa  descoperim impreuna colegii inzestrati  cu talent artistic .

Asteptam opiniile dumneavoastra cu privire la noul format si eventuale sugestii  pentru temele pe care a-ti dori sa le abordam in viitor.

Cu credinta unei bune colaborari, va multumesc anticipat!

DOINA CARMEN MAZILU
Presedinte O.A.M.G.M.A.M.R. – filiala Municipiului Bucuresti

Share This Post