Communication Rx: Transforming Healthcare Through Relationship-Centred Communication Autori: Calvin Chou, Laura Cooley, Editura McGraw-Hill Education, 2017

interviu3Autorul, Calvin Chou, profesor de Medicină Clinică la Universitatea California San Francisco și medic la Veterans Administration Medical Center din San Francisco este vicepreședinte pentru educație la Academia de Comunicare în Sănătate (Academy of Communication in Healthcare). El este recunoscut în SUA pentru cercetările și cursurile dedicate îmbunătățirii comunicării dintre medici și pacienți.
Volumul conține diverse instrumente practice în secțiuni precum: munca în echipă, coaching, luarea deciziilor în echipă, feedback-ul, abordarea conflictelor, diversitatea și comunicarea în cadrul ierarhiei.
Lucrarea abordează, de asemenea, modele de inițiative instituționale care pot ajuta spitalele sau alte instituții medicale să aplice schimbările necesare și prezintă și un instrument validat în practică pentru o comunicare mai eficientă în întregul sistem de sănătate.

Share This Post