Skills for Midwifery Practice, Ruth Johnson și Wendy Taylor, Ed. Elsevier, 2022

Lucrare de referință pentru toți studenții care se pregătesc pentru profesia de moașă, îi învață ce trebuie să facă într-o serie de situații, cum să execute o anumită manevră și de ce trebuie să o facă într-un anumit mod.

Scrisă de moașele formatoare Ruth Johnson și Wendy Taylor, cartea facilitează învățarea aducând informații de bază, diagrame și liste utile pentru a figura mai bine fluxul de abilități. Ea explică fiziologia de bază asociată cu sarcina și nașterea și definește clar natura și amploarea practicii actuale.

Versiunea actuală este complet actualizată și are referințe pe tot parcursul lucrării, pentru a oferi o bază de dovezi detaliate care să sprijine învățarea și continuarea studiilor. Este ideală pentru moașele în formare, moașele calificate care se întorc la practică, precum și pentru alți membri ai echipei de asistență medicală obstetricală.

Ediția de față conține: cele mai recente orientări și standarde; noi informații despre resuscitare și alte urgențe; un capitol extins privind utilizarea precauțiilor standard în lumina pandemiei globale; o discuție amplă despre metodele alternative de hrănire.

Share This Post