Cancer: Calea de la Diagnostic la Împuternicire (Cancer: The Journey from Diagnosis to Empowerment) de Paul Anderson, Ed. Lioncrest Publishing, 2020

Devastator. E cuvântul care descrie sentimentul pe care îl ai atunci când tu sau cineva drag este diagnosticat cu cancer. În acea zi, pendulați între sentimente de neîncredere, furie și durere. S-ar putea chiar să simțiți că ați pierdut controlul asupra propriei vieți.

În timp ce diagnosticul dvs. aduce aceste sentimente negative, iată vestea bună: nu trebuie să vă simțiți pierdut sau confuz.

În această carte, Dr. Paul Anderson prezintă în mod clar la ce vă puteți aștepta pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră de a doua zi după diagnostic. Mai important, el demonstrează cum să cultivați o perspectivă mentală care vă va ajuta să obțineți cel mai bun rezultat. Și aceasta pentru că, atunci când vine vorba despre vindecare, mintea contează.

Bazându-se pe zeci de ani de experiență, Dr. Anderson oferă sfaturi practice pentru a demistifica procesul de vindecare, pentru a responsabiliza pacienții și pentru a-i învăța pe cei dragi cum să ofere un sprijin eficient.

Confuzia este firească, dar nu uitați că diagnosticul dumneavoastră nu reprezintă sfârșitul. Este abia un început.

Share This Post