HPV Treatment: Understanding The Fundamentals of HPV & Curing Genital Warts Both Physically & Emotionally (Tratamentul HPV: Înțelegerea principiilor fundamentale ale HPV și vindecarea negilor genitali atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional), de Bowe Parker, Ed. Bowe Parker 2014

Deși lucrarea este mai veche, ea rămâne de actualitate, mai ales în contextul în care se vorbește din ce în ce mai mult despre importanța cunoașterii acestui virus, a bolilor pe care le poate provoca și a metodelor de prevenție.

Acest ghid este conceput pentru cei care sunt pregătiți să învețe despre HPV/verucile genitale și care sunt în căutarea unor îndrumări pentru a obține tratamentul adecvat. Să recunoaștem, dacă nu înțelegeți fundamentele de bază ale HVP, cum ar fi modul în care se transmit, cum să le preveniți și tratamentele disponibile, atunci cum ați putea ști de unde și cum să porniți? Descoperiți aceste fundamente de bază, aplicați-le și fiți pe drumul cel bun pentru a trata HPV/verucile genitale în mod corespunzător. Înțelegerea și tratarea HPV-ului poate fi o sarcină descurajantă ca pacientă, dacă nu aveți elementele de bază și cum să începeți.

Share This Post