Începe cu viziunea

Ghid complet în 6 pași pentru planificare, rezolvare de probleme și execuție, de Steven și Rob Shallenberger, editura Didactică Publishing House

După cum ne indică acest manual pentru viață, oricine este un lider (al propriei vieți, sau al unei echipe, ori al unei organizații). Cartea este o lectură esențială pentru a deveni un lider eficace care îi inspiră pe alții. Ea ne amintește că adevărata esență a unui mare lider este să fie cea mai bună versiune a sa.

Publicată după succesul cârtii Becoming Your Best, ce conține concepte care ne deschid ochii și strategii care înglobează adevărata esență a unui lider, volumul de față se dorește un ghid care va ajuta pe oricine să devină cea mai bună versiune a sa.

El ne ajută să facem schimbări pozitive într-o echipă, organizație, carieră sau în viața personală. El ne reamintește că este firesc să întâlnim pe parcurs obstacole, însă și oportunitățile sunt acolo. Ce ne poate ajuta este un ghid clar pentru rezolvarea de probleme și obținerea succesului în pofida incertitudinilor generate de schimbare și evoluție.

Share This Post