Understanding nursing research. Building on evidence-based practice (Să înțelegem cercetarea în practica asistenților medicali. Construirea unei practici bazate pe dovezi) de Susan G. Grove și Jennifer R. Gray, Ed. Elsevier, 2022

Învață să înțelegi, să evaluezi critic și să aplici studiile de cercetare în practica medicală bazată pe dovezi folosind un manual de referință pentru domeniul cercetării în practica asistenților medicali.

Această ediție a 8-a, actualizată și îmbunătățită, oferă perspective și mai clare asupra evaluării critice a studiilor publicate din practica medicală bazată pe dovezi. Lucrarea este recunoscută pentru conținutul său autorizat, pentru abordarea sistematică testată în timp și pentru formatul său de tip exemplu de cercetare.

Concentrarea puternică asupra practicii bazate pe dovezi vă ajută să dezvoltați abilități în evaluarea și aplicarea studiilor publicate, demonstrând cum să aplicați dovezile în practica clinică. Conținutul este scris de pionieri și practicieni ai cercetării în domeniul nursingului, care oferă informații unice, de primă mână, în domeniu. Acoperirea echilibrată a cercetării calitative și cantitative arată cum să abordăm studiile publicate cu o viziune imparțială asupra metodologiei cercetătorului. Exemplele din cercetare sunt actualizate prin adăugarea unor studii de înaltă calitate în domeniul practicii asistenților medicali, dar și a unor studii privind modul în care putem îmbunătăți evaluarea critică a literaturii de specialitate. Tabelele rezumative, ilustrațiile și casetele promovează învățarea aprofundată a proceselor și abordărilor pentru practica clinică din ce în ce mai mult bazată pe dovezi. Introducerea în metodele mixte și cercetarea rezultatelor examinează aceste metodologii din ce în ce mai populare în cercetarea din practica asistenților medicali. NOU! Conținutul actualizat se concentrează pe cele mai relevante informații de care aveți nevoie pentru a vă ajuta să înțelegeți procesele de cercetare și ale practici bazate pe dovezi. NOU! Sfaturi pentru cercetare/practică bazată pe dovezi oferă sfaturi de specialitate pentru a vă ajuta să evaluați critic studiile publicate pentru aplicarea în practica clinică.

Share This Post