Lili Baaddi – Director General Silhouette

I: O.A.M.G.M.A.M.R. – filiala Municipiului Bucuresti a organizat a doua editie a conferintei ,, Forum pentru sanatatea femeii gravide’’ – 7 mai 2011, Rin Grand Hotel.

De ce ati ales sa fiti sponsorul evenimentului?

R: Din simplul motiv ca asistentele medicale sunt, alaturi de stewardese, considerate cele mai frumosae femei din Romania si noi vrem ca ele sa ramana frumoase cat mai mult timp posibil. Prin natura profesiei sunt persoane care au grija de cei din jur, iar Silhouette  vrea sa aiba grija de imaginea lor.

Suntem deschisi si venim in intampinarea asistentelor medicale pentru a le facilita accesul la tratamente de lux cu tehnologii de ultima ora.

Pachetul special la care m-am gandit consta intr-un diagnostic facial (50 euro) si corporal (80 euro) gratuit, plus un discount de 20% la preturile de lista. Pentru doamnele care isi doresc sa plece intr-o vacanta insorita le oferim 4 sedinte din programul Hydradermie Soleil  la un pret exceptional.

Este suficient ca dumnealor sa mearga intr-unul din Centrele Silhouette  si sa ne confirme calitatea de membru O.A.M.G.M.A.M.R. – filiala Municipiului Bucuresti.

I: Femeile asistent medical au, in general, un buget mediu.Targetul afacerii dumneavoastra le include in  acest spatiu al infrumusetarii?

R: Politica Silhouette este sa vina in intampinarea tuturor persoanelor care pun valoare pe sanatatea trupului si sunt constiente cat este de important aspectul fizic intr-o lume a imaginii. De aceea, Silhouette are o politica de preturi extraordinara, cu oferte promotionale si speciale permanente. Cine isi doreste sa se bucure de serviciile noastre   profesionale de lux, va beneficia de un regim special … de slabit preturile.

Clientul nostru este o persoana activa, exigenta, selectiva care pune accent pe imagine, constient ca acesta este un detaliu ce-i evidentiaza personalitatea. Pornind de la aceasta premiza, am creat servicii accesibile tuturor si oferte speciale saptamanale, adresate acelora care-si doresc rezultate record cu o investitie minima.

Silueta afacerii mele se contureaza in timp si se reinventeaza in fiecare zi.

I: Sunteti ambasadorul conceptului stiintific al frumusetii in Romania.

In ce an v-ati prezentat ,,scrisorile de acreditare”  si cum a inceput demersul dumneavoastra diplomatic pe un taram al femeilor frumoase?

R: Am o experienta de aproape 30 de ani in domeniul frumusetii, certificata de colaborarea mea cu cele mai importante centre de infrumusetare din Occident si de un ,, pasaport profesional’’ de  trainer international. In tara sunt de 10 ani, iar pe 14 iunie, am sarbatorit 9 ani, de cand am adus in Romania, conceptul stiintific al frumusetii prin lantul de centre SILHOUETTE.

I: Orice poveste de succes se scrie greu si se citeste usor. Ati trait vreun moment sentimentul ca ideea povestii dumneavoastra nu va avea forta de a se transforma in realitate?

R: Nici o secunda. Am crezut in ideea mea, intr-un timp in care eram descurajata de toti prietenii  din tara si colaboratorii din  strainate. Li se parea foarte sofisticat si credeau ca nu voi reusi sa rezolv probleme la nivelul perceptiei conceptului – de catre segmentul de clienti cat si  din perspectiva implementarii lui, la nivelul resurselor umane. Cred in continuare in ceea ce fac si vreau sa demonstrez ca in Romania se pot scrie povesti de succes.

I: Conceptul Silhouette a fost gandit ca un proiect unic, personalizat, pentru consumatorul de tratamente corporale de lux-  un  spatiu de intalnire intre stiinta frumusetii si tehnologia high tech a infrumusetarii. De ce este nevoie de supraveghere medicala pe tot parcursul terapiei ?

R: Supravegherea medicala este necesara din simplul motiv ca organismul uman este ,, evolutiv „, parametrii biologici se modifica de la o clipa la alta si in permanenta trebuie luate alte masuri terapeutice. In prima sedinta poti sa nu slabesti, apoi poti pierde rapid 2 kilograme, sub atenta monitorizare a medicului specialist.

I : Ati lansat de curand campania ,, Greutatea ideala”, al carei slogan ,,Slabeste 7 kilograme in doua luni!’’ reprezinta o provocare pentru orice femeie care isi doreste sa arate bine sub  ,,privirile” razelor de soare. Cum ati ajuns la raportul acesta intre greutate si timp?

R: Sloganul brandului Silhouette este ,, Conceptul stiintific al frumusetii ’’ , iar deviza ,, Slabeste 7 kilograme in 2 luni!’’ s-a  impus singura, prin  rezultatele obtinute in practica de doi ani de zile pe segmentul greutatii ideale. Am avut cliente, care veneau in receptie si ne comunicau ca au slabit 7 kilograme in doua luni. Nu se aplica tuturor, fiecare organism are nevoie de un timp personalizat pentru a atinge greutatea ideala. Se poate slabi si in 2 saptamani sau in mai mult timp, in functie de ce ne permite organismul, de aceea il ,,tinem’’ sub supraveghere permanenta.

I: Cine se poate inscrie in aceasta campanie si ce premii vor fi decernate castigatoarelor?

R: Orice persoana care are de slabit mai mult de 5 kilograme (femeie/barbat) pentru a atinge greutatea ideala – stabilita prin diagnostic corporal de catre medicul specialist, cu ajutorul lipoanalizatorului. Toata lumea care atinge greutatea ideala in doua luni, participa la o tombola, unde se vor extrage numele celor 5 castigatori, cu o silueta de invidiat. Ei se vor bucura de o  vacanta de vis alaturi de perechea lor, pe una din plajele insorite ale Mediteranei, intr-un hotel de 4* , cu mic dejun si transport inclus, timp de o saptamana.

sihouette

http://www.silhouette.ro/

Share This Post